lördag 14 maj 2011

Hektisk tid nu...

Tar igen mig lite framför två goda tidningar! Kan ALDRIG bli fel...mycket inspiration, det ena leder till det andra =)
Sitter och funderar för mig själv...får bli ett glas rött om ett tag, ska bara återlämna systerdottern ;) (Mannen roar sig med en pokerkväll med grabbarna!)
Sen bär det av hemmåt för ett glas rött! Inredningsfunderar...det är ju så skoj. Men nu vill jag komma in i det nya och börja greja både inne och ute. Plantera i mina urnor och ställa ut...jag idds inte göra det nu, känns liksom inte kul när vi snart flyttar. Jag vill klippa gräs och rensa i rabatter...se vad som finns i trädgården:)
Inomhus ska jag...hitta på grejer ;) Ska snart ta mig ett besök till brägår´n, sen färgaffären...kanske blir det någon liten bit tapet också?!
Många planer...till min mans förtvivlan;)

Trevlig lördagkväll nu alla!
På återseende!

1 kommentar:

 1. Hej hej! Skrev ett jättelångt svar till dig... men tryckte ner sidan innan den han modifieras klart... (kommentaren)

  Nåväl... Jättemysigt och roligt det låter med flytten! Hoppas på uppdatering med bilder!!

  Ja, du kan väl kika in på min blogg, där står mer om matklubben. Denna månaden är det tema choklad som gäller. Du bakar eller tillagar någonting helt VALFRITT, väljer något recept som du vill dela med dig av till andra... Sedan mailar du mig receptet och en bild på det du gjort. Så sammanställer jag alla bidrag på min sida och så får folk rösta och du har chans att vinna ett litet pris från oss på Gräddelin =))
  Helt upp till dig när du vill vara med, inget tvång att vara med varje gång... =)) Det är menat som en inspirationsbank där vi kan dela med oss av recept!

  Nu blir det att hejja fram Eric Saade, här hemma!
  Hoppas du får en mysig lördagskväll, Therese!
  Varm kram till dig!

  SvaraRadera