onsdag 8 juni 2011

Skapa

Barnen kom hem i söndags efter övernattning hos farmor och bonusfarfar i stugan...överlyckliga, dom har skapat!
"Betongtavlor" med handavtryck, får ligga kvar såhär tills vi flyttat, säkrast så. Blir fin dekoration till trädgården kanske...

Det slår mig allt mer och mer för varje dag som går...såklart, det kommer allt närmare...att vi ska verkligen flytta! Blandade känslor dock...samhället nu då istället för detta underbara fina landet. Landet finns ju kvar, vi kommer tillbaka en vacker dag :)
 Ja, med lite vemod inser jag att det snart är dags, men samtidigt ska det bli så kul och skönt att slippa "bo" i bilen då vi kör så mycket till och från aktiviteter m.m. Låter kanske lite osäker...but..no no :)
Ska bli jätteskoj detta, absolut! Nu börjar mitt skapande igen sakta men säkert ta form och infinna sig...då var det snart dags att sätta klorna i ett nytt hem!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hej!!! Givetvis ska du vara med i matklubben när du själv orkar och hinner, vännen! Ta det senare! Vi väntar på dig=))
    Hoppas du inte är allt för trött i och med flytten...du ska se att allt kommer bli bra i det nya med, även om det ligger inne i samhället! Varm kram till dig nu!!!

    SvaraRadera