lördag 5 mars 2011

Säckvävskudde och en helt fantastisk dag!Här har ni ett av de senaste inköpen..hittade en så fin liten säck i säckväv, i den la jag en kudde. Den har fått sin plats i kökssoffan, söt vá?
Helgen denna gång började med ett härligt lugn igår eftermiddag. Barnen kom hem och lekte så bra och kände nog av den lugna sköna stämningen som var. Mannen min kom hem med tårta och annat gott som vi skulle avnjuta i helgen:) Startade fredagkvällen med räkor och ett glas vin...mmm, så smaskigt!
Kunde ju inte fortsatt bättre när vi på lördag morgon efter en gó hotellfrukost här hemma packade picknickkorgen och vandrade ner till sjön. Vilken dag!
Solen skiner och värmer så gott...vi hittade ett fint ställe i lä där vi dukade upp:) Kaffe och solen i sitt ansikte, barn som skrattar och springer av lycka och välbehag....en hund som tydligt bara älskar livet i all sitt skuttande och springande! För att inte tala om mannen/pappan och kvinnan/mamman som är i total berusning av njutning av den fantastiska...stunden!


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Denna kudden var superfin!!!!
    Kram Kathrine

    SvaraRadera
  2. Det där lät hiiiiimla gott!!!! Ha en fortsatt trevlig helg! Många kramar Jessica

    SvaraRadera